Pardoseli trafic

Despre noi

Scule profesionale cu 3 ani garantie in conditii grele de lucru AEG - Germania, HITACHI - Japonia, 1 an garantie, MANNESMANN - Germania, 1 an garantie: demolator, rotopercutor, masini de gaurit cu percutie, cu acumlator, masini de insurubat cu aer comprimat, circulare, rindea portabila, polizor unghiular si drept, amestecatoare, masini de debitat, suflante de aer cald.

Aparate de sudare-taiere plasma, aparate de WIG/TIG si aparate de sudura MIG-MAG, reductoare de presiune si consumabile, electrozi inveliti supertit si superbaz , vergele, sarma de sudura SG2, consumabile pentru aparatele de sudura.

Pietre de polizor si rectificat, discuri diamantate profesionale pentru gresie-faianta, beton, granit, marmura, discuri diamantate pentru ascutit panze si scule, discuri abrazive pentru debitare si debavurare TYROLIT BASIC, TYROLIT STANDARDsi TYROLIT PREMIUM LongLife - Austria si IBA - Serbia, NORTON VULCAN, NORTON BDX, GRANIFLEX, PFERD, abrazive pe suport HERMES, VSM, AWUKO - Germania pentru lemn, metal, sticla, pvc, benzi fara sfarsit pe suport poliester, panza, hartie, satisfacand cerintele oricarei ramuri a industiei.

Scule de mana, dulapuri de scule si truse de scule profesionale MANNESMANN - Germania pentru lacatusi, service auto, instalatori, electricieni, electronisti, tamplari si altele.

Panze circulare placate si neplacate, panza de fierastrau pentru tamplarie si busteni cu dinti ascutit si ceprazuit si calit, panze gater, cutite de rindeluit PILANA - Cehia, pentru lemn, PAL, metal, plastic.

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Prexim Style SRL

47976

Distribuitor

Birtalan Laszlo

Sovata 18, Oradea, jud. Bihor

0723989011

http://www.abrazive-scule.ro